Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Biliyorsunuz son zamanlarda Dünya ve Türkiye çapında e-mağazacılık anlayışı çok gelişti ve müşteri potansiyeli arttı. Fakat bu sanal ticareti faaliyete sokmak bir okadar da bankalar tarafından ve çeşitli merciler tarafından sıkı bir imtihana girdi ve çeşitli sıkıntılar meydana getirdi.
Bu işe en düşük girdi ile başlamaya çalışan bir girişimci piyasadaki virtuemart (joomla component) ve prestashop ve benzeri gibi e-mağazacılık web yazılımlarıyla ilk adımı atabilir.
Bizim ürünlerimiz bu yazılımların kullanılabilmesi için yapılan eklentiyi tüm sanal girişimcilere ulaştırmaktır.
Ücretsiz sistemlere neden ücretli modül yazarlar diyebilirsiniz ki buda en doğal hakkınız. Belirtmek isteriz ki biz sadece verilen emek ile yaplmış bu modüllerle birlikte destek, kurulum vb. hizmetlerde vermemizdir.
Amacımız Türkiyede Sanal Mağazacılık anlayışını geliştirmek, girişimci sayısını artırmak ve güvenli alış veriş ortamı sağlamaktır. Ürünlerimiz en uygun fiyat bazında tutulmaktadır. Tüm görüş, istek ve arzularınızı lütfen bize bildiriniz.
Eticaretim.org
http://www.eticaretim.org/eticaretim-iletisim.php