eticaretim forum » Sanal POS

Sanal POS Yazılımının Etkinliğini Belirleyen Unsurlar

( 1 mesaj(lar) )
  • 1 year önce admin tarafından başlatıldı

Etiketler:

1. Konuya uzak biri için, bir VPOS ’un etkinliği onun güvenli olup olmaması ile ilgilidir. Oysa bütün sanal POS’lar zaten son derece etkin bir güvenlik ağına sahiptir ve bu hizmeti veren bankalar, güvenlik konusunda en ufak açığa tahammül etmezler. Güvenlik yönünden VPOS sistemleri, bu konuda hizmet veren bankaların kontrolü altındadır. Bu nedenle güvenlik, sanal POS’lar açısından belirleyici, daha doğrusu farklılaştırıcı bir unsur değildir.

Genel olarak, herhangi bir sanal POS yazılımının etkinliğini ve işlerliğini belirten unsurları, kullanım rahatlığı, farklı işletim sistemlerine uyumu, yabancı paralarla işlem yapabilme olanakları, bankalara ödenecek işletim bedeli ve komisyon oranları, ödeme veya tahsilatlarda geçerli olan kredi kartları çeşitliliği müşteri-satıcı arasında işlem kolaylığı sağlayan Türkçe ara yüz (Türkçe kullanım desteği) olarak sıralayabiliriz.

Firmalar, kendi ihtiyaç ve olanaklarına göre bankaların verdiği bu hizmetleri değerlendirip, kendilerine uygun bir VPOS yazılımını web sitelerine kurabileceklerdir. Ülkemizdeki kimi bankaların verdiği VPOS hizmetlerini, yukarıda saydığımız unsurlar açısından karşılaştıracağımız tabloyu yazımızın devamında inceleyebilirsiniz.

Eticaretim.org sanal POS sistemleri. 3D Pos, SSL Sertifka, Virtuemart, PrestaShop
    1 year önce #

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.